Wenbrew Beer Company

De Haan – Wenduine

COAST 7 Blond – 7% alc.
bier van hoge gisting met nagisting op de fles

Bij de blonde variant zijn we erin geslaagd om veel ‘fraîcheur’ in het bier te krijgen. Lekkere fruitige toetsen van citrus en pompelmoes, een mooi evenwicht tussen bitter en zoet en een licht hoppig accent typeren de voortreffelijke smaak.

Een mooie en volle schuimkraag maken het bier compleet. Een heerlijk, licht en smaakvol aperitiefbier!

Drink een COAST Blond en denk aan vakantie, beachbars, watersporten en nightlife aan de kust.

Coast 7 blond belgian beer

COAST 8 Dark – 8% alc.
bier van hoge gisting met nagisting op de fles

De donkere variant is een klassiek opgebouwde Belgian Dark Ale. Heerlijke aroma’s van koffie en caramel geven een licht zoete smaak aan het bier. De bitterheid is subtiel aanwezig en zorgt voor een aangename smaakervaring.

Drink een COAST Dark en denk aan het warme gezelschap van je bubbel of avondlijk aperitief bij zonsondergang aan zee.

Een mooie, lichtbeige schuimkraag als afsluiter. Degusteer en geniet!

Coast 8 Dark belgian beer

Brouwerij JUS DE MER

Middelkerke

Jus de Mer Blond belgian beer

Jus de Mer Blond – 7,2% alc.
bier van hoge gisting met nagisting op de fles.

JUS DE MER Blond is een volmondig bier met aangename bitterheid en evenwichtige afdronk. Subtiel fruitig en licht gekruid. Jus de Mer Blond is een zeer doordrinkbaar bier met eigen karakter en mooi in balans. Jus de Mer wordt nog steeds ambachtelijk gebrouwen met natuurlijke ingrediënten zonder toevoeging van smaak- of kleurstoffen of andere additieven. Ongefilterd en niet gepasteuriseerd.

Food pairing: mosselen, gebakken noordzeevis, gegrild vlees.

Een ideaal abieritief!

jusdemerdarkbelgianbeer

Jus de Mer Dubbel 8 – 8,8% alc.
bier van hoge gisting met nagisting op de fles

De smaak van Jus de Mer Dubbel 8 is licht kruidig met een vleugje fruitigheid.

Voor dit bier werden 6 verschillende mouten gebruikt wat resulteert in een zijdezacht bier dat mooi in balans is. De afdronk is lang en stevig.

Een ideaal bier om te combineren met tal van hoeveproducten zoals kaas en gegrild vlees of gewoon als afsluiter van een mooie avond!

Brouwerij St Idesbald

Koksijde

St Idesbald Blond – 6,5 % alc. 
bier van hoge gisting met nagisting op de fles

St Idesbald Blond is een Belgisch erkend abdijbier van 6,5% alcohol. Het bier is gebrouwen met 3 moutsoorten (tarwemout, gerstemout, munichmout) en gehopt met Brewers gold hop.

Het brouwen met deze ingrediënten geeft een complexe neus, toetsen van jenever, limoen en koriander. Het is een verfrissend, mild en goed doordrinkbaar genietbier. De uitgebalanceerde bitterheid zorgt ervoor dat het bier volmondig is met een aangename afdronk.

Sint-Idesbald Blond belgian beer

St Idesbald Donker – 9 % alc. 
bier van hoge gisting met nagisting op de fles

St Idesbald Donker is een Belgisch erkend abdijbier van 8% alcohol. Het bier is gebrouwen met 3 moutsoorten (gerstemout, Münchener mout, ambermout) en gehopt met Brewers gold hop en Saaz hop.

De gebrande mout in combinatie met deze hoppen geeft een zoet, karamel en moutig aroma. Het is een gebalanceerd bier met een vleugje bitterheid in de afdronk. Bij het uitschenken van het bier bekom je een mooie schuimkraag.

Sint-Idesbald Dark belgian beer