Over ons

Wenbrew Beer Company uit De Haan-Wenduine, Brouwerij Jus de Mer uit Middelkerke en Brouwerij Betsy uit Bredene slaan de handen in mekaar met Kustbieren.be.

Ook voor elk van ons was de coronacrisis een moeilijke periode waarin de verkoop van onze bieren nagenoeg stilgevallen was. Op de koop toe zijn de evenementen deze zomer grotendeels afgelast.
Een crisis van die omvang doet elke ondernemer nadenken over de toekomst. We namen contact op met elkaar en al vlug stonden we op een lijn. Beter dan elkaars concurrenten te blijven, zagen we meer brood in een partnership om samen sterker naar de markt te kunnen gaan.

Na enkele constructieve (vooral online) meetings hebben we het label Kustbieren.be uitgewerkt. Lokaal kopen is meer dan ooit de trend en daar spelen we met Kustbieren.be graag op in. Het lag dan ook voor de hand dat we onze heerlijke kustbieren samengebracht hebben in de unieke Kustbierenbox. Hét perfecte geschenk voor de bezoeker van de kust.

In de toekomst plannen we nog gezamenlijke initiatieven. Zo bereiden we momenteel een campagne voor gericht op en ter ondersteuning van de kusthoreca.

Ontdek het verhaal achter de initiatiefnemers

Klik op het logo om het verhaal te ontdekken.